9 Ekim 2023 Pazartesi

ROBLOX Apk İndir – Hileli Mod Ve Orjinal

 ROBLOX Apk

ROBLOX Apk

ROBLOX Apk İndir – Hileli Modandroid cihazlarda ücretsiz olarak ROBLOX oynanmanıza yardımcı olmaktadır. Oyun içerisinde yaratıcı tarafınızı özgürce gösterebileceğiniz, hayal dünyasının sınırlarının olmadığı bir dünyanın kapılarını açabilirsiniz. Macera oyunları arasında oldukça popüler olan ve kendi yaratılıcılığınıza göre geliştirebileceğiniz bir oyun olduğundan asla sıkılmadan oynayabilirsiniz. ROBLOX oyunu içerisinde ana karakterin tüm özelliklerini kendiniz belirleyebilir, macerayı sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

2021 Dünyanın En Çok Oynanan Oyunu; ROBLOX

ROBLOX Apk indir – hileli mod, sayesinde oyun içerisinde özelleştirme gerektiren bazı ürünleri kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Dolayısıyla oyun içerisinde yaptığınız büyük maçlarda, hazır bir halde olduğunuzdan kazanma şansınız artmaktadır. ROBLOX Apk indir – hileli mod, oyuncuların ve yarattıkları karakterlerin sınırsız bir şekilde karakter yaratmasına, değiştirmesine ve başkaları ile yarışında öne çıkmasına yardımcı olmaktadır. Oldukça etkileyici bir oyun olan ROBLOX, başkaları ile savaş düzenleyebilmenize olanak sağlamaktadır. Yapılan savaşların türü ve şeklide oldukça geniş ve eğlendiricidir.

ROBLOX Hileli Mod Yükle

ROBLOX oyunu içerisinde zombi dövüşleri, yıldız gemilerde çatışma gibi farklı savaş türleri arasında karakterinizin özelliklerini gösterebilir, oyun içerisindeki sıralamanızı arttırabilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişim kurarak oyun içerisinde sosyalleşebilir ya da tamamen yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Oyun içerisinde her oyuncu ve her karakter için yapılacak bir işi vardır ve bu işler hayal gücü ile şekillenmektedir. Dolayısıyla ROBLOX Apk indir – hileli mod sayesinde, oyunda özelleştirmelerinizi sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz.

Oyun içerisinde kendi kahramanın tüm noktalarını geliştirme şansı yakaladığınızdan hayal dünyanız en büyük etkendir. Bu da oyunu daha eğlenceli ve maceralı hale getirmektedir. Sadece kendinizi yansıtabileceğiniz, yeteneklerini oyunun belirlemediği bir karakter ile oynamanın keyfini ROBLOX apk oyunları hile yöntemleri ile çıkarabilme şansını yakalayabilirsiniz. Böylelikle oyun çok daha eğlenceli ve kaliteli hale gelecektir.




Hileli Sürüm: İndir

Not: Duvardan geçebilme ve zıplaya bilme ve sınırsız patlama, sadece menü kısmından etkinleştiriniz
v2.505.418


Hilesiz Sürüm: İndir

Not: Normal sürüm

Last Day On Earth Survival Apk İndir – Hile Mod Para V1.19.7

 Last Day on Earth Survival Full APK

Last Day on Earth Survival Full APK

Last Day on Earth Survival APK İndir – Full

Kıyametten sonrası bir oyun senaryosunu konu almakta olan Last Day on Earth Survival APK İndir oyununda kendinize bir karakter seçerek bu zorlu dünyaya ilk adımınızı atacak ve hayatta kalmak için elinizden geleni yapacaksınız. Korku ve adrenalinin doruklarını yaşayacağınız bu oyunda açlık ve susuzlukla mücadele ederken aynı zamanda da zombi sürülerine karşı da savaşmak zorunda olacaksınız.

Last Day on Earth Survival Hile Apk

Günlük ihtiyaçlarınızı ve barınma ihtiyacını karşılayarak, hayatta kalmak için savaşın, bu oyunda marketleri yağmalayarak besin bulmaya çalışacak ve işinize yarayacak olan her nesneyi alarak kendinizi koruyunuz. kaynak ve nesne yiyecek vb toplayın, kendinize silah oluşturacak ve sizi yok etmek isteyen zombilere karşı bir tedbir oluşturacaksınız. Seviye atladıkça yeni silah vb içeriklerin kilidi açılabilir. ve yeni yetenekler öğrenerek gücünüzü arttıracaksınız.

Last Day on Earth Survival Mod Apk

Siz değerli,android sevenler için, hileli versiyonunu sunduk. Last Day on Earth Survival oyununda sınırsız paraya sahip olarak dilediğiniz ürünü kolaylıkla satın alabilir ve zombilere karşı tam ekipmanla donatılarak aksiyon dolu savaşlar ortaya koyabilirsiniz. Sahip olduğunuz silahları kolay. bir şekilde modifiye ederek karakter ve oluşum, tarzınızı oyuna yansıtabilir ve bir evcil hayvan sahiplenerek dostluk oluşturabilirsiniz.

Last Day on Earth Survival Mod Hileli
Last Day on Earth Survival Mod Hileli


Windows AIO İndir – Full ISO (7-8.1-10-11) – Türkçe

 

Windows AIO İndir, UEFİ Destekli 32 64 bit güncel AIO çalışmasının yer aldığı bir pakettir. Bu paket içerisinde Windows’un Pro sürümleri yer almaktadır. Hem aktif olarak hem de updateli güncel olarak kullanabilirsiniz. net framework 3.5 özellikli, Türkçe dil eşliğinde kullanabileceğiniz Windows AIO setidir. Herhangi bir sıkıştırma işlemine gerek yoktur. Uzun ömürlü kullanabilir ve Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 ve Windows 11 olarak istediğiniz sürümün PRO’sunu kurabilirsiniz. rufus ile yazıp, kurabilirsiniz,msdn orjinal Kinghaze yapımı..


   





PART1 – PART2

Windows 11 Business Edition İndir – Türkçe Msdn (Final) 21H2

 

 

Windows 11 Business Edition İndir, 22621.819 şirket çalışanları için tasarlanmış bu ücretsiz iso ile el değmemiş orijinal windows sistemini kullanabilirsiniz. Formatlık özelliği bulunan, rufus ile usb’ye yazılabilen bir iso’dur. Çoklu bilgisayarlar üzerinden etkinleştirme yapabilir ve orijinal sürümde, Türkçe dil eşliğinde full aktif edebilirsiniz. Windows 11 Business Edition final sürümüyle karşınızdadır.

Windows 11 Business Edition Paketinin İçerisinde Yer Aldığı Sürümler:
Windows 11 Education VL iso indir
Windows 11 Pro for Workstations VL iso indir
Windows 11 Pro VL iso indir
Windows 11 Enterprise VL iso indir
Windows 11 Pro Education VL iso indir





Windows 11 Lite İndir – Türkçe 2023 Hızlı İSO

 

Windows 11 Lite İndir, özel olarak hazırlanan düşük boyutlu bir işletim sistemidir. Xbox ve update için uygun değildir. Hafif olarak tasarlanmıştır ve performans düzeyi yüksektir. Sistemi ağırlaştıran ve kastıran içerikler kaldırılmıştır. Düşük donanıma sahip olan bilgisayarların rahatlıkla kaldırabileceği bir sistemdir.

Windows 11 Lite, içerisine hiç program eklenmeden hazırlanmıştır. Pro sürüm üzerine çalışan bir sistemdir. Dilerseniz de Virtualbox olarak sanal üzerinde sistemi kontrol edebilir ve Windows 11 deneyimini yaşayabilirsiniz. Sistem günlüm kullanıma uygundur. Kinghaze yapımı.




Lite Full 3 İndir 

Windows 11 Performance Editions İndir – Full Türkçe 22H2

 

Windows 11 Performance Editions İndir, gereksiz dosyalardan arındırılarak hazırlanan bu formatlık sistem ile güncel ve performans seviyesi oldukça iyi olan Windows 11 işletim sistemini bilgisayarınıza kurup uzun ömürlü faydalanabilirsiniz.
Diğer sistemlerden farkı kısaca şudur; Temeletri servisleri silindi, ayarlar yeniden ayarlanıp kontrol edildi, sabit güvenlik seviyesinin kalitesi artırıldı ve aktivasyon özelliği kaldırıldı. Ek olarak her sistemde mevcut olan mağaza uygulamaları da kaldırılmıştır.

Windows 11 ile sistem içerikleri daima temiz tutabilecek ve güvenlik, ağ ve yazılım donanımlarınızı güvenle koruyabileceksiniz.

İçerisinde yer alan Windows 11 Sürümleri:
*Windows 11 Pro Performance İndir
*Windows 11 Home Performance İndir
*Windows 11 Home Single Language Performance İndir





Windows 10 & 11 İndir – AIO 32in1 – X64 Türkçe (13 Dil)

 

Windows 10 & 11 İndir, en iyi performans özelliğine sahip ikili bir işletim sistemidir. Tüm özellikler görev çubuğuna aktif edilmiştir. Yapay zeka tarafından performansı artırılmış ve işlem sayacı kolaylaştırılmıştır. Tüm dilleri destekler, kullanıcıyı yormadan rahat bir kullanım sağlar. Verimli ve uzun ömürlü kullanabileceğiniz, full aktivasyon içeriğine sahip etkin bir işletim sistemidir.

1. Formatlık windows “Windows 10 Home”
2.Formatlık windows “Windows 10 Home N”
3. Formatlık windows”Windows 10 Pro”
4. Formatlık windows”Windows 10 Pro N”
5. Formatlık windows”Windows 10 Team”
6. Formatlık windows”Windows 10 Enterprise”
7. Formatlık windows”Windows 10 Education”
8. Formatlık windows”Windows 10 Pro Education”
9. Formatlık windows”Windows 10 Pro for Workstations”
10. Formatlık windows”Windows 10 Enterprise N”
11. Formatlık windows”Windows 10 Education N”
12. Formatlık windows”Windows 10 Pro Education N”
13. Formatlık windows”Windows 10 Pro N for Workstations”
14. Formatlık windows”Windows 10 Home Single Language”
15. Formatlık windows”Windows 10 Enterprise multi-session”
16. Formatlık windows”Windows 10 IoT Enterprise”
17.Formatlık windows “Windows 11 Home”
18. Formatlık windows”Windows 11 Home N”
19. Formatlık windows”Windows 11 Team”
20. Formatlık windows”Windows 11 Pro”
21. Formatlık windows”Windows 11 Pro N”
22. Formatlık windows”Windows 11 Enterprise”
23. Formatlık windows”Windows 11 Education”
24. Formatlık windows”Windows 11 Pro Education”
25.Formatlık windows “Windows 11 Pro for Workstations”
26. Formatlık windows”Windows 11 Enterprise N”
27. Formatlık windows”Windows 11 Education N”
28. Formatlık windows”Windows 11 Pro Education N”
29. Formatlık windows”Windows 11 Pro N for Workstations”
30. Formatlık windows”Windows 11 Home Single Language”
31. “Windows 11 Enterprise multi-session”
32. “Windows 11 IoT Enterprise”

En Garde PC Min Oyun sistem vb gereksinimi şunlardır;
Windows 10 ve Windows 11 üzeri x64 bit gerek.
1 GHz işlemci.
1 GB RAM++ ve bellek..
DirectX 9 sürüm desteklidir.
25 GB++ HDD /SSD.





Forza Motorsport 2023 İndir – Full PC Türkçe (DLC)

 

 

v1.488.4138.0 Forza Motorsport 2023 İndir, 10 Ekim itibariyle artık piyasada olacak olan bu yarış serüveninde arkadaşlarınıza karşı meydan okuyarak son teknoloji araçlarla yarışmaya hazır olun. Dünyaca popüler olan pistler üzerinde yarışacak, çevrimiçi yarış modlarına katılacak, geliştirilen yeni fizik araçlarıyla rekabetçi bir ortamda performansınızı sergileyeceksiniz. Pvp destekli, fizik tabanlı, 500 üzeri araç seçeneği bulunan HD görüntü özelliğidir.

 

Forza Motorsport 2023 sistem gereksinimleri şunlardır;
Windows 10 ve üzeri İşletim Sistemi (x64 bit)
Intel i5-8400 veya AMD Ryzen 5 1600 işlemciye gerek vardır.
8 GB RAM bellek yeterli olacaktır.
NVidia GTX 1060 veya AMD RX 5500 XT ekran kartını desteklemektedir.
DirectX sürümünüzün en çok 11 olması gerekir.
130 GB kullanılabilir.. hdd disk ve üst

  


Forza Motorsport 8 (Yedek 1) : PART1 – PART2 – PART3 – PART4 – PART5 – PART6
Forza Motorsport 8 (Yedek 2) : PART1 – PART2 – PART3 – PART4 – PART5 – PART6

KRT CLUB İndir – V6.21.4 (Kaspersky Trial Reset)

 

KRT CLUB İndir – Full  2022

Kaspersky ürünlerinin çoğunu desteklemekte olan KRT CLUB İndir programı sayesinde deneme sürümü bitmiş olan tinvirüslerin deneme süresini sıfırlayacak ve Antivirüsü tekrardan kullanmaya başlayacaksınız. Oldukça kullanışlı bir arayüze sahip olan KRT CLUB programı ile birkaç işlemde trial reset işlemini gerçekleştirecek ve sorunsuz bir şekilde Kaspersky Antivirüs, Internet Security, Total Security, Free Antivirüs, CRYSTAL, Endpoint Security, Small Office Security ürünlerini kullanacaksınız.

KRT CLUB desteklediği Kaspersky Ürünleri

  • Kaspersky Antivirus 2012 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Antivirus 2013 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Antivirus 2014 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Antivirus 2015 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Antivirus 2016 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Antivirus 2017 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Antivirus 2018 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Antivirus 2019Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Antivirus 2020 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Antivirus 2021 Etkinleştirme Resetleme

 

  • Kaspersky Internet Security 2012 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Internet Security 2013 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Internet Security 2014 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Internet Security 2015 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Internet Security 2016 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Internet Security 2017 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Internet Security 2018 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Internet Security 2019 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Internet Security 2020 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Internet Security 2021 Etkinleştirme Resetleme

  • Kaspersky Total Security 2015 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Total Security 2016 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Total Security 2017 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Total Security 2018 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Total Security 2019 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Total Security 2020 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Total Security 2021 Etkinleştirme Resetleme

 

  • Kaspersky Free Antivirus 2016 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Free Antivirus 2017 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Free Antivirus 2018 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Free Antivirus 2019 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Free Antivirus 2020 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Free Antivirus 2021 Etkinleştirme Resetleme

 

  • Kaspersky CRYSTAL 2.0 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky CRYSTAL 3.0 Etkinleştirme Resetleme

 

  • Kaspersky Endpoint Security 8 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Endpoint Security 10 Etkinleştirme Resetleme

 

  • Kaspersky Small Office Security 2 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Small Office Security 3 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Small Office Security 4 Etkinleştirme Resetleme
  • Kaspersky Small Officе Security 5 Etkinleştirme Resetleme

RAR Şifresi: 12345

Öne Çıkan Yayın

Merhaba ! Bloğumuzu Geri Aldık!

Uzun uğraşlar sonucu bloğumuzu geri aldık. Kaldığımız yerden devam edebiliriz :) Telif hakkı olduğunu düşünüyorsan lütfen sağ kutudan ilet...

rek