13 Eylül 2024 Cuma

Cascadeur İndir – Full v2024.2 (x64)

 

Cascadeur Full İndir – v2024.2 (x64)

Cascadeur, 3D animasyonlar oluşturacağınız ve düzenleyerek aklınızda, tasarladığınız gibi ayarlayarak tam istediğiniz gibi olmasını sağlayın. Yapay zeka özelliği ile dilediğiniz gibi pozlar verebilecek ve bu tasarımlarınızı hızlı bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkün. Fazla vaktinizi almadan farklı farklı tasarımlar oluşturun ve kaydedin. Donanımlarınızı otomatikleştirin ve bağlantı noktalarını sürükleyip bırakarak işlemlerinizi kolayca halledin. Ana kontrol noktalarını özgür bir şekilde hareket ettirebilir ve böylelikle istediğiniz karaktere sahip olabilirsiniz.



Alternatif Link1


Alternatif Link2


Alternatif Link3


Şifre:12345


Pepakura Designer İndir – Full v6.0.4 Türkçe

 loadforlife.ru.3251.tama_softwar__p_pakura_d_sign_r_3.1.3a

 Pepakura Designer İndir – Full v6.0.4 + Portable Türkçe
Pepakura Designer, 3D Modeller katlanmadan 2D desenleri oluşturup tasarlamanıza olanak sağlar
2D basılmıi projeler yapmanıza imktan tanıyan değişik nir yazılımdır.
Resmi büyütmek için tıklayın.

————————————————————-

Boyut:18-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre:12345
Tarama: Webroot. / Durum Temiz

————————————————————–

Resmi büyütmek için tıklayın.

Pepakura Designer

(((Alternatif)))

Pepakura Designer

(((Alternatif))

Pepakura Designer

yeni

TR YAMA

Football Manager 2024 Yasal Kampanya! Ücretsiz

 


Football Manager 2024 Yasal Kampanya! Ücretsiz, 12.09.2024 saat 18.00 Kadar epic games sitesinden oyunu ücretsiz hesabınıza ekleyip
sınırsız sizindir.


Secret Neighbor İndir PC – Full Türkçe! + Multiplayer

 

Secret Neighbor İndir PC – Full Türkçe! + Multiplayer

Secret Neighbor Hello Neighbor Multiplayer


Secret Neighbor İndir

Senaryo oldukça farklı bir prodüksiyon tasarlanmış. Secret Neighbor Hello Neighbor indir bağlantısıyla bu serüvene katılabilirsiniz. Yapısı gereği sadece multiplayer, yani online oynanabilen bir oyun. Arkadaşlarınızla birlikte oynamanız gerekiyor. Çocuk karakterlerin yer aldığı, ancak yetişkinlere göre tasarlanmış bir korku oyunudur.

Türkçe karşılığı Komşunun Sırrı: Merhaba Komşu olarak çevriliyor. Tüm yönleriyle Türkçe olarak oynanması da oyunun daha kolay anlaşılmasına yardımcı oluyor. Şimdi oyunu tanıtalım. Secret Neighbor indir dediğinizde sizi nasıl bir kurgu bekliyor…

Öncelikle bir ekip olarak sunucuya giriyorsunuz. Arkadaşları bir bodrumda kilitli kalmış olan bir arkadaş grubunu canlandırıyoruz. İçinizden 1 kişi ise o bodrumun sahibi oluyor! Yani siz veya arkadaşlarınız aslında diğerlerinin ayağını kaydırmaya çalışıyorsunuz. Bu durumda yapılabilecek iki şey var:

  • Her şeye rağmen bodrumdakileri kurtarmaya çalışmak
  • İçerideki haini araştırıp tespit etmek

Secret Neighbor diyerek hain ve normal oyuncu olabilirsiniz. Hain siz olduğunuzda ekibinize güven verici davranmanız gerekiyor. Bir yandan da sinsice onlara tuzaklar kurmanız ve bodruma ulaşmalarını engellemelisiniz. Ayrıca evde saklı olan anahtarları da alabilen hain, bu anlamda ekibin elini kolunu bağlayabilir.



Secret Neighbor Hello Neighbor Sistem Gereksinimleri

2019 Ekim’inde çıkarılan oyunla ilgili gereklilik tablosu aşağıdaki gibi düzenlenmiş:

Minimum ÖzelliklerÖnerilen Özellikler
İşletim Sistemi64 bit Windows 764 bit Windows 10
İşlemci3.00 GHz’lik Intel i5-3330 veya  3.30 GHz’lik AMD FX 83003.50 GHz’lik Intel i5-4690 veya AMD Ryzen 3 1300X
RAM Bellek Kapasitesi6 GB8 GB
Ekran KartıNVIDIA GeForce GTX 760 veya AMD Radeon R9 270NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 580
Harddisk Alanı5 GB5 GB
Yüklü DirectX sürümü1111

 

İster içerideki hain ol, ister arkadaşlarını arayan bir ekip üyesi. Her halükarda bu oyunda çok iyi vakit geçireceksin. Eğer hainsen, arkadaşlarından gizli işler çevirmek çok heyecanlı olacak. Ekip üyesiysen de haini bulmak için biraz kafanı çalıştırmalı ve dikkatli olmalısın. Siz de arkadaşlarınızla birlikte diyebilirsiniz. Bakalım, kim, sır saklamada ne kadar iyi?




İndirme Linkleri!

Google Drive Mediafire Torrent Oyun İndir

 

Şifre: Oyunindir.cafe

Satisfactory İndir PC – Full v1.0 + MP Online

 


Satisfactory İndir

Bugüne kadar çeşitli simülasyonlar oynadık. Şehir kurma, hayvanat bahçesi, market ve hatta lunapark kurup işlettik. Ancak şu ana dek asla gezegen inşa etmedik! Satisfactory indir dediğinizde işte bu tecrübeyi yaşama imkanına erişiyorsunuz.

Dünya dışında görev yapan bir keşif ekibinde yer alıyoruz. Tesadüf eseri karşımıza çıkan bir gezegenin yaşam için elverişli olduğuna karar veriyoruz. Her ne kadar yaşanabilir de olsa bu gezegen Dünya’dan oldukça farklı. Yine de ekibinizle birlikte burayı kolonileştirmeye karar veriyorsunuz ve oyun tam olarak bu noktada başlıyor.

Satisfactory online indir dediğinizde temel olarak bir gezegen inşa edeceğinizi söyleyebiliriz. Bu süreçte elbette karşınıza çeşitli engeller çıkacak:

  • Kaynak ve element eksiklikleri
  • Gezegenin yerlileri veya önceden koloni kurmuş diğer online oyuncular
  • Zamana karşı yarış

Hemen bu noktada oyunun multiplayer, yani çok oyunculu modundan da söz edelim. Satisfactory indir diyen başka oyuncular veya arkadaşlarınızla birlikte veya onlara karşı oynayabiliyorsunuz. İster aynı gezegende birlikte çalışın, ister düşman olun. İsterseniz de aynı rolleri farklı gezegenlerde çalışarak üstlenebilirsiniz.

Bir simülasyon olmasına rağmen oyundaki görsel detaylara çok önem verilmiş. 2024 yapımı olması ve uzay yaşamını konu edinmesi nedeniyle oyunda inşalarla ilgili de çok fazla detay düşünülmüş. Satisfactory torrent ve tek link bağlantısını sayfanın altında bulabilir ve bu tecrübeyi yaşamaya başlayabilirsiniz.



Satisfactory Sistem Gereksinimleri

Hem yapımcı hem de yayıncı konumunda bulunan Coffee Stain’in belirttiği min sistem gereksinimleri aşağıdaki gibi:

  • 64 bit Windows 10 işletim sistemi
  • 40 GHz’lik Intel i5 işlemci
  • 8 GB RAM belleği
  • NVIDIA GeForce GTX 1650, 1050 Ti veya AMD Radeon RX 470, 570 ekran kartları
  • 20 GB boş hardisk alanı
  • DirectX 12 sürümü yüklü

Bunların oyunu açmak için tavsiye edilen minimum donanımlar olduğunu belirtmemiz gerekir. Daha iyi bir performans için tercihen:

  • İ7 işlemci
  • 12 GB RAM
  • NVIDIA RTX serisi

Kullanmanız önerilebilir. Bu donanımlara sahip olanlar,dediğinde gerçeğin ötesinde bir simülasyonla karşılaşacaklar. Bu gezegene yerleşmek sandığınızdan çok daha uzun sürecek. Ayrıca kurulan koloniyi ayakta tutmak da strateji oyunlarındaki becerilerinizi hayli zorlayacak.


Subnautica de bakın


İndirme Linkleri!

Google Drive Mediafire Torrent Oyun

 

Şifre: Oyunindir.cafe

WWE 2K23 İndir PC – Full v1.20G – ICON Edition HD

 


WWE 2K23 İndir

Big Sexy Kevin Nash, Rey Misterio, Hulk Hogan ve çok daha fazlası… Milyonları peşinden sürükleyen Amerikan Güreşi efsanesi artık senin parmaklarının ucunda. WWE 2K23 indir bağlantısıyla oyunu yükledikten sonra sen de bir güreş efsanesi olabilirsin.

İstersen bilgisayara karşı, istersen de online olarak acımasız dövüşlerin içinde kendini bulacaksın. Eğer önceleri televizyonda izlediyseniz zaten bilirsiniz. Burada kural yok, acıma yok! Sadece rakibi öldüresiye dövmek var! Bu yüzden de oyuncuların 18 yaşını bitirmiş yetişkinler olması öneriliyor.

Oldukça gerçekçi efektler, hareket aksiyonları en yüksek kaliteyle geliyor. WWE 2K23 indir dediğinde 2023 yapımı bir güreş oyunun yüklemiş oluyorsunuz. Haliyle oyundaki her detay da gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar gerçek! Hatta YouTube üzerinde bu oyunla ilgili pek çok video görebilirsiniz. Bu videoların gerçek çekim mi yoksa oyun mu olduğunu ayırt etmek neredeyse imkansız!

Çok kısaca da oyunun isminin açılımından söz edelim. World Wrestling Entertainment, yani Dünya Güreş Eğlencesi. Bilgisayar dilinde K harfi ise 1000 yerine kullanılır. Yani yapım yılı olan 2023 de oyunun isminde geçirilmiş. WWE 2023 diyenleri Amerikan güreşinin ta kendisi bekliyor. Hem de 2023 yılının teknolojik imkanlarıyla. Televizyonda gördüğümüz gerçek oyuncuların tamamı da oyunda yer alıyor. Hatta Arnold Schwarzenegger bile oyunda var!



WWE 2K23 Deluxe Oyun Sistem Gereksinimleri

Orijinal oyuna ek olarak bazı yama paketleri de getirilmiş. Bunların en sevileni ise WWE 2K23 Deluxe oyun paketi olarak dikkat çekiyor. Hem bunu hem de ana oyunu açabilmek için yayınlanan sistem gereksinimleri şöyle:

Minimum ÖzelliklerÖnerilen Özellikler
İşletim Sistemi64 bit Windows 1064 bit Windows 10
İşlemciIntel i5-3550 veya AMD FX 8150Intel i7-4790 veya AMD FX 8350
RAM Bellek Kapasitesi8 GB16 GB
Ekran KartıNVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 480NVIDIA GeForce GTX 1070 veya AMD Radeon RX 580
Harddisk Alanı80 GB80 GB
Yüklü DirectX sürümü99

 

Sen de milyonlarca Amerikan Güreşi hayranlarından biriysen hemen. Değilsen bile şu an bu oyunu denemek için çok iyi bir fırsat!





İndirme Linkleri!





YouTube video

Öne Çıkan Yayın

Merhaba ! Bloğumuzu Geri Aldık!

Uzun uğraşlar sonucu bloğumuzu geri aldık. Kaldığımız yerden devam edebiliriz :) Telif hakkı olduğunu düşünüyorsan lütfen sağ kutudan ilet...

rek