13 Eylül 2024 Cuma

WWE 2K23 İndir PC – Full v1.20G – ICON Edition HD

 


WWE 2K23 İndir

Big Sexy Kevin Nash, Rey Misterio, Hulk Hogan ve çok daha fazlası… Milyonları peşinden sürükleyen Amerikan Güreşi efsanesi artık senin parmaklarının ucunda. WWE 2K23 indir bağlantısıyla oyunu yükledikten sonra sen de bir güreş efsanesi olabilirsin.

İstersen bilgisayara karşı, istersen de online olarak acımasız dövüşlerin içinde kendini bulacaksın. Eğer önceleri televizyonda izlediyseniz zaten bilirsiniz. Burada kural yok, acıma yok! Sadece rakibi öldüresiye dövmek var! Bu yüzden de oyuncuların 18 yaşını bitirmiş yetişkinler olması öneriliyor.

Oldukça gerçekçi efektler, hareket aksiyonları en yüksek kaliteyle geliyor. WWE 2K23 indir dediğinde 2023 yapımı bir güreş oyunun yüklemiş oluyorsunuz. Haliyle oyundaki her detay da gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar gerçek! Hatta YouTube üzerinde bu oyunla ilgili pek çok video görebilirsiniz. Bu videoların gerçek çekim mi yoksa oyun mu olduğunu ayırt etmek neredeyse imkansız!

Çok kısaca da oyunun isminin açılımından söz edelim. World Wrestling Entertainment, yani Dünya Güreş Eğlencesi. Bilgisayar dilinde K harfi ise 1000 yerine kullanılır. Yani yapım yılı olan 2023 de oyunun isminde geçirilmiş. WWE 2023 diyenleri Amerikan güreşinin ta kendisi bekliyor. Hem de 2023 yılının teknolojik imkanlarıyla. Televizyonda gördüğümüz gerçek oyuncuların tamamı da oyunda yer alıyor. Hatta Arnold Schwarzenegger bile oyunda var!



WWE 2K23 Deluxe Oyun Sistem Gereksinimleri

Orijinal oyuna ek olarak bazı yama paketleri de getirilmiş. Bunların en sevileni ise WWE 2K23 Deluxe oyun paketi olarak dikkat çekiyor. Hem bunu hem de ana oyunu açabilmek için yayınlanan sistem gereksinimleri şöyle:

Minimum ÖzelliklerÖnerilen Özellikler
İşletim Sistemi64 bit Windows 1064 bit Windows 10
İşlemciIntel i5-3550 veya AMD FX 8150Intel i7-4790 veya AMD FX 8350
RAM Bellek Kapasitesi8 GB16 GB
Ekran KartıNVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 480NVIDIA GeForce GTX 1070 veya AMD Radeon RX 580
Harddisk Alanı80 GB80 GB
Yüklü DirectX sürümü99

 

Sen de milyonlarca Amerikan Güreşi hayranlarından biriysen hemen. Değilsen bile şu an bu oyunu denemek için çok iyi bir fırsat!





İndirme Linkleri!





YouTube video

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Merhaba ! Bloğumuzu Geri Aldık!

Uzun uğraşlar sonucu bloğumuzu geri aldık. Kaldığımız yerden devam edebiliriz :) Telif hakkı olduğunu düşünüyorsan lütfen sağ kutudan ilet...

rek