13 Eylül 2024 Cuma

Secret Neighbor İndir PC – Full Türkçe! + Multiplayer

 

Secret Neighbor İndir PC – Full Türkçe! + Multiplayer

Secret Neighbor Hello Neighbor Multiplayer


Secret Neighbor İndir

Senaryo oldukça farklı bir prodüksiyon tasarlanmış. Secret Neighbor Hello Neighbor indir bağlantısıyla bu serüvene katılabilirsiniz. Yapısı gereği sadece multiplayer, yani online oynanabilen bir oyun. Arkadaşlarınızla birlikte oynamanız gerekiyor. Çocuk karakterlerin yer aldığı, ancak yetişkinlere göre tasarlanmış bir korku oyunudur.

Türkçe karşılığı Komşunun Sırrı: Merhaba Komşu olarak çevriliyor. Tüm yönleriyle Türkçe olarak oynanması da oyunun daha kolay anlaşılmasına yardımcı oluyor. Şimdi oyunu tanıtalım. Secret Neighbor indir dediğinizde sizi nasıl bir kurgu bekliyor…

Öncelikle bir ekip olarak sunucuya giriyorsunuz. Arkadaşları bir bodrumda kilitli kalmış olan bir arkadaş grubunu canlandırıyoruz. İçinizden 1 kişi ise o bodrumun sahibi oluyor! Yani siz veya arkadaşlarınız aslında diğerlerinin ayağını kaydırmaya çalışıyorsunuz. Bu durumda yapılabilecek iki şey var:

  • Her şeye rağmen bodrumdakileri kurtarmaya çalışmak
  • İçerideki haini araştırıp tespit etmek

Secret Neighbor diyerek hain ve normal oyuncu olabilirsiniz. Hain siz olduğunuzda ekibinize güven verici davranmanız gerekiyor. Bir yandan da sinsice onlara tuzaklar kurmanız ve bodruma ulaşmalarını engellemelisiniz. Ayrıca evde saklı olan anahtarları da alabilen hain, bu anlamda ekibin elini kolunu bağlayabilir.



Secret Neighbor Hello Neighbor Sistem Gereksinimleri

2019 Ekim’inde çıkarılan oyunla ilgili gereklilik tablosu aşağıdaki gibi düzenlenmiş:

Minimum ÖzelliklerÖnerilen Özellikler
İşletim Sistemi64 bit Windows 764 bit Windows 10
İşlemci3.00 GHz’lik Intel i5-3330 veya  3.30 GHz’lik AMD FX 83003.50 GHz’lik Intel i5-4690 veya AMD Ryzen 3 1300X
RAM Bellek Kapasitesi6 GB8 GB
Ekran KartıNVIDIA GeForce GTX 760 veya AMD Radeon R9 270NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 580
Harddisk Alanı5 GB5 GB
Yüklü DirectX sürümü1111

 

İster içerideki hain ol, ister arkadaşlarını arayan bir ekip üyesi. Her halükarda bu oyunda çok iyi vakit geçireceksin. Eğer hainsen, arkadaşlarından gizli işler çevirmek çok heyecanlı olacak. Ekip üyesiysen de haini bulmak için biraz kafanı çalıştırmalı ve dikkatli olmalısın. Siz de arkadaşlarınızla birlikte diyebilirsiniz. Bakalım, kim, sır saklamada ne kadar iyi?




İndirme Linkleri!

Google Drive Mediafire Torrent Oyun İndir

 

Şifre: Oyunindir.cafe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öne Çıkan Yayın

Merhaba ! Bloğumuzu Geri Aldık!

Uzun uğraşlar sonucu bloğumuzu geri aldık. Kaldığımız yerden devam edebiliriz :) Telif hakkı olduğunu düşünüyorsan lütfen sağ kutudan ilet...

rek